Over ons

Bij Goudraath houden we van het proces. Het proces waarbij we vanaf de eerste minuut contact mogen leggen met een nieuwe klant. Waar wij iets unieks en speciaals mogen maken voor u, op basis van uw wensen. Een product wat uw wensen vertaald, samengaand met het gevoel wat daarbij hoort.

Elk juweel is bijzonder en heeft een eigen waarde. Of het nu een erfstuk of een recent aangekocht sieraad is, bij Goudraath vertrek je met een uniek product.

 

“Moderne Sieraden,

tijdloos vakwerk.”

 

Met enkele jaren ervaring en een vakdiploma op zak neemt Athalie van Beek in januari 2018 de sieraden zaak op de Asselsestraat in Apeldoorn over van Cees & Helga. “Ik vind het spannend, maar heb er ontzettend veel zin in”

De huidige collectie blijft bestaan en wordt aangevuld met producten met de unieke stijl van Goudraath.

Het volle vertrouwen wat Cees, Helga en de vaste klanten uitstralen naar Athalie komt voort uit de finishing touch die zij weet mee te geven aan haar producten, maar ook service en gastvrijheid.

“Bij Goudraath vertrek je niet met ‘gewoon’ een sieraad. Ik geef mijn sieraden een gevoel wat past bij de wens van mijn klanten. Zo draag je niet slechts een sieraad of juweel bij je, maar een herinnering, verhaal of gevoel.”

© 2024 Goudraath - Made by: Mandelo